Salviasept Kids, 6 acadele, Zdrovit

  • -5%
Salviasept Kids, 6 acadele, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P438798441
Proprietăți: Salviasept Kids Gat x 6 acadele Zdrovit ameliorează inflamația de la nivelul gâtului, care însoțește stările febrile și care se manifestă prin durere, [...]

Descriere: Salviasept Kids, 6 acadele, Zdrovit

Proprietăți:

Salviasept Kids Gat x 6 acadele Zdrovit ameliorează inflamația de la nivelul gâtului, care însoțește stările febrile și care se manifestă prin durere, senzație de arsură, de uscăciune în gât și dificultăți la înghițire.

Stratul de protecție pe care îl oferă produsul împiedică acțiunea nocivă a factorilor externi (cum ar fi spațiile uscate, aerul uscat, murdar și rece). Dispozitivul medical Salviasept kids contribuie la refacerea echilibrului și recuperarea de către mucoasă a funcției sale primare de protecție. În plus, hidratează și împrospătează mucoasa cavității bucale și a gâtului.

Beneficii:

Hidratează mucoasa gâtului

Ameliorează durerea

Calmează iritația gâtului

Protejează mucoasa faringiană

Ingrediente:

- zahăr - sirop de glucoză - regulator de aciditate: acid citric - extract de lichen de Islanda - arome naturale - extract de salvie - suc de aronia - extract de rădăcină de nalba - vitamina C (ascorbat de sodiu) - coloranți: E100, E120

Mod de administrare:

Salviasept Kids Gat x 6 acadele Zdrovit nu se vor administra mai mult de 1 de 3 x pe zi. Produsul se va administra sub supravegherea adulților. În cazul în care nu se constată ameliorări după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.

Prezentare:

6 acadeleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review