Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass

Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass -  - FARMACLASS
FarmaClass
P459799384

Durerea in gat este definita ca fiind senzatia de iritare la nivelul gatului si care devine mai intensa la inghitire sau la respiratia pe gura atunci cand aerul este poluat sau uscat.

[...]

Descriere: Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass

Proprietăți Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass:

Durerea în gât este definită ca fiind senzația de iritare la nivelul gâtului și care devine mai intensă la înghițire sau la respirațiape gura atunci când aerul este poluat sau uscat.

Cele mai întâlnite cauze ale apariției durerilor în gât sau a inflamației faringelui sunt infecția virală, gripa, răceala, alergia sau factorii de mediu (aerul poluat, aerul uscat, fumul de țigară, etc.)

Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass este recomandat pentru reducerea durerilor de gât asociate gripelor, răcelilor sau a plouării din aer.

Mod de administrare Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass:

1-2 pufuri orale de 3-6 ori pe zi. Se recomandă administrarea produsului minim 7 zile de la apariția primelor semne de disconfort faringian.

Atentionari Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass:

A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare Salidol Spray Orofaringian 30ml, Farmaclass:

30 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review