Flavosol solutie orala 300mg, 25 ml, Tis

Flavosol solutie orala 300mg, 25 ml, Tis - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - TIS FARMACEUTIC
I7410
Proprietăți: Flavosol este un medicament obținut din propolis brut, având proprietăți antibacteriene și antivirale. Ingrediente: Un ml picături orale, soluție conține propolis brut
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Flavosol solutie orala 300mg, 25 ml, Tis

Proprietăți:

Flavosol este un medicament obținut din propolis brut, având proprietăți antibacteriene și antivirale. Ingrediente: Un ml picături orale, soluție conține propolis brut 300 mg și excipienți.

Indicații:

Flavosol se utilizează că adjuvant în tratamentul rinofaringitelor acute și cronice, anginelor tonsilară și faringiană, rinitelor cronice, infecțiilor intestinale (colite, enterocolite).

Mod de utilizare:

Medicamentul se administrează pe cale orală.

Adulți: doza recomandată este de 1 – 3 ml picături orale, soluție (30 - 90 picături) de 3 ori pe zi, timp de 10 zile.

Adolescenți (cu vârsta peste 12 ani): doza recomandată este de 0,5 - 1,5 ml picături orale, soluție (15 - 45 picături) de 3 ori pe zi, timp de 10 zile.

Agitați flaconul înainte de utilizare. Aplicați picăturile de Flavosol pe miez de pâine sau pe o cantitate de zahăr sau miere pentru a fi mai ușor de înghițit. Trebuie să vă prezentați la medic dacă manifestările dumneavoastră se înrăutățesc sau nu se îmbunătățesc după 3 zile.

Prezentare:

25 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.