Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada

Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada -  - STADA M&D SRL
P548489286

Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada, contine macerat din radacina de Nalba-mare si extract hidroalcoolic din flori de Musetel, ingrediente cu efect placut si calmant pentru gat, faringe si corzi vocale.

[...]

Descriere Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada

Maceratul din rădăcină de Nalbă-mare este mucilaginos și acoperă mucoasa faringelui. Substanțele bioactive din Mușețel susțin efectele mucilagiului de Nalbă-mare. O astfel de combinație de componente este foarte utilă pentru protejarea faringelui în cazurile de iritație produsă de diferiți factori de mediu - poluarea aerului (fum și smog) și de spațiie închise.

Mod de administrare Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada:

Copii cu vârsta între 3 ani și 11 ani: câte 5 ml de 3 ori pe zi. 

Copii cu vârsta de peste 12 ani și adulți: câte 5 ml - 10ml de 3 ori pe zi

Ingrediente Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada:

- îndulcitor: zahăr, extract hidroalcoolic 3:1 din flori de Mușețel (Chamomilla recutita), macerat apos 2,6% din rădăcini de Nalbă-mare (Althaea officinalis), conservant: benzoat de sodiu.

Precautii Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada:

Siropul nu este recomandat persoanelor sensibile la plante din familia Asteraceae sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Utilizarea siropului nu este recomandată la copiii cu vârsta sub 3 ani. Se recomandă utilizarea cu prudență în caz de diabet.

Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada in sarcina și alăptare:

Utilizarea siropului nu este recomandată în timpul sarcinii și alăptării, cu excepția cazului în care un medic o recomandă.

Prezentare Bronhoklir Sirop Tuse Uscata, 200ml, Stada:

200ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review