Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada

Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada - DURERE-DE-GAT - STADA M&D SRL
P548489285

Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada, combinatie care sustine expectoratia secretiilor bronsice (Cimbru-de-cultura, Ciubotica-cucului).

[...]

Descriere: Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada

Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada susține imunitatea (Echinacea, Cimbru-de-cultură).

Extractele din Ciuboțica-cucului și Cimbru de Cultură, sunt utilizate pentru efectul plăcut si calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale și conțin saponine, flavonoide, respectiv timol și carvacrol cu rol în susținerea expectorației secrețiilor bronșice.

Mod de administrare Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada:

Copii cu vârsta între 3 ani și 11 ani: câte 5 ml de 2 - 3 ori pe zi. 

Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani: câte 5 ml de 3 – 5 ori pe zi. 

Ingrediente Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada:

- îndulcitor, zahăr, apă purificată, agent de încărcare: glicerol, extract fluid 4:1 din părți aeriene de Cimbru-de–cultură (Thymus vulgaris), extract fluid din rădăcini de Ciuboțica-cucului (Primula officinalis), îndulcitor: miere, extract hidroalcoolic 6:8:1 din părți aeriene de Echinacea purpurea, cu 4% polifenoli; conservant: benzoat de sodiu, ulei esențial de Pin (Pinus sp.), ulei esențial de Anason (Pimpinella anisum). Conc. alc.: < 3,5 % v/v.

Precautii Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada:

Consultați specialistul înainte de utilizare pentru copii cu vârsta între 3 ani și 11 ani. Persoanele care suferă de diabet trebuie să utilizeze acest produs cu precauție. Utilizarea siropului este contraindicată persoanelor sensibile la plante din familiile Asteraceae, Primulaceae sau Lamiaceae, precum și la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.

Se recomandă precauție în cazul utilizării la persoane care suferă de gastrită sau ulcer. Pot apărea următoarele reacții adverse: tulburări gastro-intestinale (greață, vărsături și disconfort stomacal) și reacții alergice.

Utilizarea excesivă a produselor pe bază de rădăcină de Ciuboțica-cucului poate cauza tulburări gastrice, vărsături și diaree. Utilizarea produselor pe bază de Echinacea nu este recomandată în caz de tuberculoză, leucoză, colagenoză, scleroză multiplă, SIDA sau alte boli auto-imune. Utilizarea prelungită de Echinacea (pe o perioadă mai lungă de 2 luni consecutive) poate provoca efecte adverse și o posibilă supresie a sistemului imunitar.

Contraindicații Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada: 

Intoleranță la fructoză.

Prezentare Bronhoklir Sirop Tuse Productiva, 200ml, Stada:

200 ml.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review