Excilor 2 in 1 tratament pentru negi, 3,3ml, Magna Pharm

  • -25%
Excilor 2 in 1 tratament pentru negi, 3,3ml, Magna Pharm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/NEGI-VERUCI - MAGNA PHARM
Magna Pharm
P459847586

Excilor 2 în 1 tratament pentru negi combină cele mai frecvente 2 metode de tratament împotriva negilor pentru rezultate mai rapide. Prin înghețarea rapidă (-45 ℃) a centrului negului și prin exfolierea pielii infectate, pielea îngroșată a negului și virusul cauzator sunt îndepărtate și va apărea din nou pielea sănătoasă. Astfel, este asigurată o rată de vindecare mai mare decât în cazul altor  produse existente pe piață(1), cu o durată scurtă de tratament, de doar 5 zile.

Se incarca ofertele...

Descriere Excilor 2 in 1 tratament pentru negi, 3,3ml, Magna Pharm

Ingrediente:

  • Cryo-Active™ (agent de înghețare)
  • TCA-ActiveTM (pe bază de acid tricloracetic)
  • Carbopol
  • Apă

Tehnologia DuoActive combină crioterapia și tratamentul cu gel într-un singur dispozitiv.

Mod de utilizare:

Ziua 1: aplicați produsul pentru crioterapie

Adulți și copii: o singură dată.

Ziua 2, 3, 4, 5: aplicați tratamentul cu gel

- Adulți: 1 aplicare de 2 ori pe zi; Copii cu vârste între 4 și 12 ani: 1 aplicare pe zi.

Atunci când îl utilizați pentru prima dată, tratați mai întâi un singur neg înainte de a trata mai mulți negi, pentru a vedea efectul asupra pielii dvs.

Începeți să tratați alt neg numai dacă nu ați manifestat reacții adverse (în mod normal, într-un interval de 5 zile).

Dacă există mai mulți negi apropiați unul de altul (la o distanță de cel mult 1 cm), așteptați până ce pielea revine la normal înainte de a trata alt neg (acest lucru poate dura până la 6 săptămâni).

Dacă negul nu dispare complet, tratamentul poate fi repetat de cel mult 3 ori. Repetați întreaga schemă de tratament după o perioadă de pauză de minimum 4 zile până la 1 săptămână.

Observație: Dacă tratați un neg acoperit de calus, se recomandă ca mai întâi să înmuiați zona tratată în apă călduță timp de 5 minute și să frecați cu atenție calusul cu o pilă, înainte de tratament.

Beneficii:

  • Tratament combinat pentru negi: produs cu agent de înghețare și un produs cu gel, bazat pe ingredientul activ TCA-Active actionând, astfel, atât din interior, cât și din exterior.
  • Tratament cu o durată de 5 zile pentru verucile comune si verucile plantare.
  • Poate fi utilizat la copii începând cu vârsta de 4 ani.

Prezentare:
3.3mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.