Omega3 1000mg, 90 capsule, Adams

Omega3 1000mg, 90 capsule, Adams -  - ADAMS VISION
Adams Vision
P548490945

Acizii grasi tip Omega 3 contin acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), substanta stimulatoare a proceselor cerebrale,  indispensabila functionarii creierului nostru.

[...]

Descriere: Omega3 1000mg, 90 capsule, Adams

Contribuie la producerea unor substante numite prostaglandine care au un rol important in functionarea corespunzatoare a aparatului cardiovascular si a tractului gastro-intestinal, in reducerea nivelul colesterolului precum si in procesul de coagulare a sangelui.

Omega 3 ajuta la reglarea tensiunii arteriale si la stimularea regenerarii tesuturilor datorita reducerii vascozitatii sangelui. Impiedica agregarea trombocitara, scazand astfel riscul de ateroscleroza, hipertensiune si infarct miocardic.

Acizii grasi Omega 3 au o actiune vitaminizanta, antiinflamatorie, antioxidanta si adaptogena ajutand la intarirea sistemului imunitar, crescand astfel rezistenta la boli si infectii. Intra in componenta membranei celulare, oferind astfel protectie eficienta a celulelor impotriva actiunii radicalilor liberi.

Contine: 18% EPA / 12% DHA, 60/120 capsule gelatinoase

Administrare: 1 capsula gelatinoasa pe zi



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review