Detox Suplu, 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica

P459828362
Detox Suplu, 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica - COLESTEROL - HERBAGETICA
Herbagetica

Proprietăți: Contribuie la: - detoxifierea celulară (prin mobilizarea și catalizarea procesului de eliminare din țesuturi a ureei nitraților, nitriților, creatininei, bilirubinei în exces); - funcționarea normală a sistemului

[...]

Descriere: Detox Suplu, 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica

Proprietăți:

Contribuie la:

- detoxifierea celulară (prin mobilizarea și catalizarea procesului de eliminare din țesuturi a ureei nitraților, nitriților, creatininei, bilirubinei în exces);

- funcționarea normală a sistemului hepatobiliar și a tranzitului intestinal;

- menținerea apetitului alimentar normal;

- metabolismul zaharurilor și grăsimilor;

- menținerea greutății corporale normale;

- menținerea valorilor normale ale colesterolului și ale glucozei din sânge;

- sprijinirea funcționării rinichilor prin eliminarea surplusului de apă din țesuturi.

Chitoșanul este o polizaharida cu efecte extrem de complexe asupra sănătății și este obținută din chitină. Aceasta din urmă este extrasă din crustaceele aflate pe cale de degradare, printr-un proces numit deacetilare. Efectul algei Kelp în curele de slăbire este susținut de chițoșan, un ajutor de nădejde în lupta împotriva kilogramelor, fiind ideal pentru slăbitul constant și sigur.

Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce conține fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu proprietăți benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorb grăsimile și detoxifică). În plus, este un bun detoxifiant îmbunătațind totodată funcțiile hepatice și atrage, iar ulterior elimină din organism sărurile metalelor grele: cadmiu, plumb, coloranți chimici, substanțe medicamentoase, etc.

Cele 2 alge verzi albastre, Chlorella și Spirulina, care au un conținut ridicat de nutrienți, ajută la echilibrarea sistemului endocrin și favorizează pierderea în greutate prin reducerea apetitului. Fiecare dintre ele conține peste 50% proteine și alte substanțe nutritive esențiale care contribuie la echilibrarea deficiențelor nutriționale, echilibrarea hormonală și normalizarea activității insulinei.

Ingrediente/capsulă:

Kelp - 280 mg; Chitoșan din crustacee - 24.5 mg; Spirulina standardizată cu minim 60% proteine - 24.5 mg; Chlorella standardizată cu minim 50% proteine - 21 mg; capsulă de gelatină.

Mod de administrare:

Câte 2-3 capsule înaintea meselor principale. Doza maximă - 16 capsule pe zi.

Precauții:

Poate interacționa cu produse anticonvulsivante, anticoagulante orale, antiagregant-plachetare, heparină cu greutate moleculară redusă și agenți trombolitici la administrare concomitenta. Contraindicații: Alergie la crustacee.

Prezentare:

60 + 10 capsuleData ultimei actualizari: 2023-12-27 09:14:08
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review