Capsule Bio cu ulei de Canepa, 84 bucati, Canah

Capsule Bio cu ulei de Canepa, 84 bucati, Canah -  - CANAH
CANAH
P459791794
Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un continut ridicat de acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3, de care [...]

Descriere: Capsule Bio cu ulei de Canepa, 84 bucati, Canah

Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un continut ridicat de acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3, de care organismul uman are nevoie pentru a fi sanatos si care sunt totodata vitali pentru cresterea normala si dezvoltarea copiilor.
Omega 3 ajuta de asemenea, la mentinerea nivelului optim al colesterolului.
Uleiul de canepa contine si acid gamma-linolenic, denumit adesea "super acidul gras polinesaturat" datorita efectelor sale benefice asuprea echilibrului hormonal.
Ingrediente:
63.9% Ulei din seminte de canepacertificat ecologic, presat la rece, amidon modificat de cartofi, agent de umezire: glicerol, amidon de cartofi, agent gelatinizant: alga marina, emulsifiant: mono- si digliceride ale acizilor grasi, agent de glazurare: ceara de Carnauba.
Mod de utilizare:
2-4 capsule pe zi, preferabil dupa masa. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
Mod de pastrare:
A se pastra intr-un loc uscat si racoros dupa desigilare.
Prezentare:
84 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review