Aktiv Omega 3-6-9, 30+15 capsule, Doppelherz

Aktiv Omega 3-6-9, 30+15 capsule, Doppelherz -  - DOPPELHERZ
Doppelherz
P479850616

Doppelherz aktiv Omega-3-6-9 reprezinta combinatia ideala de Ulei de peste + Ulei din seminte de in + Ulei de masline (1000 mg), precum mixul perfect de acizi grasi nesaturati Omega-3, Omega-6 si Omega-9, astfel incat organismul sa obtina toate beneficiile grasimilor bune.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!

Descriere: Aktiv Omega 3-6-9, 30+15 capsule, Doppelherz

Acizii grasi nesaturati Omega (Omega-3, Omega-6 si Omega-9) au un rol deosebit de important in sustinerea functionarii normale a inimii, ochilor si creierului. impreuna, uleiul de peste (sursa de acizi grasi polinesaturati Omega-3), uleiul de masline (sursa de Omega-9) si uleiul de in (sursa de Omega-6), lupta cu depunerile de colesterol „rau”. De aceea, sunt recomandate in alimentatia zilnica, insa nu intotdeauna reusim sa mentinem echilibrul corect al acestora. De exemplu, uleiul de masline este prezent in cantitati mai mari, fiind mai des intalnit in alimentatie, pe cand uleiul de in sau de peste sunt consumate in cantitati mai mici. Uleiul de masline presat la rece furnizeaza acizii grasi Omega-9, al caror reprezentant este acidul oleic, cel mai raspandit acid gras natural.

Ingrediente per capsula:
Ulei de peste – 405mg, ulei de in – 336mg, ulei de masline – 265mg.

Mod de administrare:
Se recomanda 2 capsule pe zi, intregi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review