Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma

Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma -  - NATURPHARMA
NaturPharma
P548490549

Mentinerea sanatatii oaselor si a articulatiilor.

[...]

Descriere: Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma

Beneficii Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma:

  • Menținerea Sănătății Oaselor și a Articulațiilor (Turmeric)
  • Funcționarea normală a Sistemului Nervos (Niacină, Tiamină, Vitamina B6, Vitamina B12) Menținerea Sănătății Sistemului Osos (Magneziu, Vitamina D)
  • Funcționarea Normală a Sistemului Muscular (Magneziu)
  • Susținerea Tonusului și a Vitalității (Ghimbir)

Ingrediente Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma:

11 g Naticol®/ colagen hidrolizat enzimatic din pește și acid nervonic, care este un acid gras omega-9, mononesaturat cu catenă lungă, o componentă structurală a sistemului nervos și a mușchilor. Naticol®/ colagen din pește hidrolizat enzimatic are o puritate și o biodisponibilitate ridicată, care furnizează dipeptide și tripeptide pentru formarea colagenului în corpul uman. Naticol® este ușor de digerat și absorbit, făcându-l potrivit pentru persoanele active fizic. Colagenul intră în componența mușchilor, cartilajelor articulare, discurilor intervertebrale, oaselor, tendoanelor, organelor interne, pielii, părului și unghiilor. Acidul hialuronic este o polizaharidă care se găsește în mod normal în țesutul conjunctiv și participă la lubrifierea cartilajelor și articulațiilor. Sulfatul de condroitină cu 90% conținut de condroitină este o componentă structurală a cartilajului articular.

Mod de utilizare Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma:

1 plic pe zi, înainte de masa principală (înainte de masa cea mai calorică). Puneți conținutul plicului într-un pahar cu apă (aproximativ 100-200 ml), amestecați și consumați suspensia imediat, fără a o lăsa să se depună. Dacă se depune, se mai adaugă puțină apă și se bea. Pentru sportivii activi se recomandă consumul înainte de masa principală, după activitatea fizică. Se recomandă o pauză de 5 zile după a 25-a zi a fiecărei luni.

Se recomandă o cură de trei luni. Ulterior, produsul se poate consuma, după o pauză mai lungă, de 15- 30 de zile, pentru altă cură de trei luni. 

Produsul este potrivit pentru utilizare pe termen lung.

Contraindicatii Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma:

Copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A nu se utiliza de către persoanele alergice la pește.

Precautii / Atentionari Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.

Condiții de păstrare Urimil Move, 25 plicuri, NaturPharma:

A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei. 



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review