Timburg Gel Forte pentru incalzire, 500 g

Timburg Gel Forte pentru incalzire, 500 g -  - TRANS ROM TRADING
P438798296
Descriere Timburg Gel Forte -este un balsam de cal produsa dupa o reteta naturala si originala avand o compozitie speciala in care intra: uleiurile eterice, din scortisoara, migdale dulci, portocale [...]

Descriere: Timburg Gel Forte pentru incalzire, 500 g

Descriere Timburg Gel Forte -este un balsam de cal produsa dupa o reteta naturala si originala avand o compozitie speciala in care intra: uleiurile eterice, din scortisoara, migdale dulci, portocale braziliene; plante: afine, ceai verde, rozmarin, levantica, cimbru, rostopasca, salvie, coaja de stejar, ardei iute. Produsul a fost testat dermatologic. Utilizare: Pentru a resimti senzatia de incalzire gelul se va masa pe corp timp de 3 minute Cantitatea care se aplica depinde de cerintele individuale. Dupa masaj mainile se vor spala bine. Aplicati 1-2 ori pe zi de preferabil seara.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review