Tamaie Extract, 60 capsule

Tamaie Extract, 60 capsule -  - DVR PHARM
DVR Pharm
P459792329
Descriere Tamaie Extract (Boswellia) 60cps de la DVR PHARM Este suplimentul momentului. De ce? Din două motive: 1. eficiența sa extraordinară și 2. gama larga de utilizări. Tamaia [...]

Descriere: Tamaie Extract, 60 capsule

Descriere Tamaie Extract (Boswellia) 60cps de la DVR PHARM

Este suplimentul momentului.
De ce? Din două motive: 1. eficiența sa extraordinară și 2. gama larga de utilizări. Tamaia este rasina unui arbore care creste spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douăzeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare
Compoziție 400mg/capsula:
Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 200mg; Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, pulbere: 200mg; capsula tare de gelatina.
Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de două ori pe zi.
Extractul standardizat de tămâie este validat ca supliment de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică. Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.
Acțiuni:
Contribuie la menținerea flexibilitatii articulatiilor.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review