Sindolor gel, 50g, Fiterman

Sindolor gel, 50g, Fiterman - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
P548489300

Sindolor gel, 50g, Fiterman este un medicament care ameliorează inflamaţia şi durerea.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Sindolor gel, 50g, Fiterman

Sindolor gel, 50g, Fiterman este indicat la adulţi şi copii cu vârsta peste 15 ani în tratamentul afecţiunilor inflamatorii sau posttraumatice ale articulaţiilor şi ţesuturilor moi, luxaţiilor, entorselor, contuziilor, întinderilor musculare, afecţiunilor meniscului, tenosinovitelor, contracturilor, hematoamelor (vânătăilor).

Compozitie Sindolor gel, 50g, Fiterman:

Substanţele active sunt: piroxicamul, clorhidratul de ciclobenzaprină şi lidocaina. Un gram de gel conţine piroxicam 5 mg, clorhidrat de ciclobenzaprină 5 mg şi lidocaină 20 mg.

Doze si administrare Sindolor gel, 50g, Fiterman:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Utilizarea la adulţi şi copii cu vârsta peste 15 ani

Sindolor gel, 50g, Fiterman se aplică la nivelul suprafeţei dureroase. Efectul acestuia se instalează în 15 minute, iar durerea se ameliorează pentru o perioadă îndelungată, de până la 12 ore. Doza recomandată este de 0,5 g - 1 g gel (aproximativ 3 – 4 cm) de 2 ori pe zi; masaţi uşor până la pătrunderea completă în piele.

Durata tratamentului depinde de tipul afecţiunii şi de evoluţia clinică. Dacă după 7 zile de la începerea tratamentului simptomatologia nu se ameliorează, adresaţi-vă medicului, care va reevalua tratamentul.

Utilizarea de Sindolor gel, 50g, Fiterman la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 15 ani:

Sindolor gel nu este recomandat pentru utilizare la aceste grupe de vârstă, din cauza lipsei datelor privind siguranţa şi eficacitatea.

Contraindicatii Sindolor gel, 50g, Fiterman:

Nu utilizaţi Sindolor gel, 50g, Fiterman dacă:

  1. sunteţi alergic (hipersensibil) la piroxicam, acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene, clorhidrat de ciclobenzaprină, lidocaină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6);
  2. dacă aţi avut în trecut crize alergice induse de administrarea de acid acetilsalicilic sau de alte antiinflamatoare nesteroidiene;
  3. dacă sunteţi gravidă în ultimul trimestru de sarcină.

Precautii Sindolor gel, 50g, Fiterman:

Înainte să utilizaţi Sindolor gel, 50g, Fiterman, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:

  1. dacă utilizaţi doze mai mari de Sindolor gel, 50g, Fiterman
  2. aveţi sau aţi avut afecţiuni ale stomacului sau intestinelor precum iritaţii, ulcer gastric sau duodenal şi hemoragii la nivelul stomacului;
  3. aveţi sau aţi avut tulburări ale inimii, rinichilor sau tulburări legate de coagularea sângelui;
  4. sunteţi deshidratat, dacă aţi pierdut lichide sau dacă aveţi tensiunea arterială mică, deoarece aveţi un risc de creştere a toxicităţii asupra rinichilor atunci când utilizaţi Sindolor gel, 50g, Fiterman;
  5. aveţi sau aţi avut glaucom (presiune crescută în interiorul globului ocular) sau retenţie urinară.
  6. dacă aveţi sau aţi avut astm bronşic, rinită alergică (alergie cu manifestări nazale), polipoză nazală, sinuzită cronică (inflamarea cronică a membranei ce căptuşeşte sinusurile nazale).

Sindolor gel, 50g, Fiterman nu trebuie aplicat la nivelul mucoaselor, ochilor (în caz de aplicare accidentală, spălaţi zona cu apă din abundenţă), la nivelul unor suprafeţe mari de piele sau al zonelor pielii cu leziuni sau acoperite cu un pansament sau cu îmbrăcăminte strânsă pe corp.

Sindolor gel, 50g, Fiterman in sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Până în prezent, nu sunt disponibile date epidemiologice relevante privind administrarea Sindolor gel, 50g, Fiterman în timpul sarcinii.

Administrarea antiinflamatoarelor nesteroidiene (piroxicam) prezintă un risc pentru făt – apariţia de malformaţii, în special în ultimul trimestru de sarcină. În plus, nu există suficiente date privind utilizarea ciclobenzaprinei în timpul sarcinii. De aceea, Sindolor gel, 50g, Fiterman nu este recomandat la gravide în primele două trimestre de sarcină şi este contraindicat în trimestrul al treilea.

Din cauza excreţiei în lapte a piroxicamului şi lidocainei, şi probabil şi a ciclobenzaprinei, Sindolor gel, 50g, Fiterman nu este recomandat în timpul alăptării.

Sindolor gel, 50g, Fiterman in conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Administrat conform recomandărilor, Sindolor gel nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Prezentare Sindolor gel, 50g, Fiterman:

50gData ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review