Salmet-T solutie cutanata, 100 ml, Tis

Salmet-T solutie cutanata, 100 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
S02290
Proprietăți: Poate fi utilizat în tratamentul local al durerilor de la nivelul muşchilor, articulaţiilor sau a ţesuturilor moi, la adulţi, adolescenţi şi copii cu vâ [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Salmet-T solutie cutanata, 100 ml, Tis

Proprietăți:

Poate fi utilizat în tratamentul local al durerilor de la nivelul muşchilor, articulaţiilor sau a ţesuturilor moi, la adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta peste 7 ani.

Salmet – T conține un salicilat care are efect împotriva durerii

Ingrediente:

Un ml SALMET - T 20 mg/ml, soluție cutanată conține salicilat de metil 20 mg și excipienți

Mod de utilizare:

Adulți, adolescenți și copii cu vârsta peste 7 ani. Se aplică de 2 – 3 ori pe zi, o cantitate de soluție cutanată, suficientă pentru a acoperi într-un strat subțire zona afectată și se masează ușor până la pătrunderea completă a soluției în piele.

După utilizare se recomandă spălarea mânilor. În caz de contact accidental cu ochii, spălați această regiune cu apă din abundență.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review