Roller antireumatic cu 14 uleiuri esentiale, 75 ml, Puressentiel

Roller antireumatic cu 14 uleiuri esentiale, 75 ml, Puressentiel -  - PURESSENTIEL
Puressentiel
P548488757

Este recomandat pentru sportivi (înainte și după antrenamente) și pentru cei suferinzi de dureri musculare (gât înțepenit, dureri de spate, contracții musculare, înțepături, dureri, amorțeală) acute sau cronice.

[...]

Descriere: Roller antireumatic cu 14 uleiuri esentiale, 75 ml, Puressentiel

Proprietăți:
- calmează durerile musculare și de articulații;
- reduce intensitatea durerii, relaxează musculatura;
- are efect calmant imediat și de durată;
- reduce tensiunea și contracțiile musculare, îmbunătățește comfortul și mobilitatea;
- conține ingrediente 100% origine naturală – uleiuri esențiale definite botanic și biochimic (EOBBD);
- fără coloranți, uleiuri minerale, conservanți sau parfum sintetic;
- este recomandat pentru sportivi (înainte și după antrenamente) și pentru cei suferinzi de dureri musculare (gât înțepenit, dureri de spate, contracții musculare, înțepături, dureri, amorțeală) acute sau cronice.

Ingrediente active:
14 uleiuri esențiale: cajuput, mușețel, cuișoare, eucalipt, gaultheria, ienupăr, lavandin, maghiran, mentă, niaouli, nucșoară, pîn, rozmarin, terebentină.

Ingrediente:
Aqua, Turpentine Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoațe, Glycerin, Melaleuca Leucadendron Căjaput Oil, Oxygen, Sulfated Castor Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Hydroxypropyl Guar, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Sassafras Officinale Root Oil, Mentha Piperită (Peppermint) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Eucalyptus Citriodora Oil, Origanum Majorana Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Limonene, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Mod de utilizare:
Agitați bine înainte de aplicare pe zonele cu dureri musculare (spate, gât, umeri, coate, închieturi, etc.) de 3 ori pe zi. Rollerul este ideal pentru masarea zonelor dureroase pentru a relaxa musculatura. Se poate aplica mai mult produs și continuă cu un masaj cu mâinile. Clătiți mâinile după utilizare.

Precauții:
Nu este recomandat copiilor sub 7 ani, femeilor gravide sau aflate în perioada de alăptare, persoanelor cu un istoric de convulsii, probleme epileptice sau alergie la salicilați. Pentru persoanele aflate sub tratament medicamentos sau copii, cereți sfatul specialistului. Evitați contactul cu ochii, membranele mucoase sau pielea iritată. A nu se folosi de persoanele alergice fără un test în prealabil. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern.

Prezentare:
75 ml   



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review