Proflexon, 30 plicuri, Zdrovit

  • -6%
Proflexon, 30 plicuri, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P459790984
Glucozamină este un constituent natural al matricei cartilaginoase și al lichidului sinovial din articulații. Asemenea condroitinei, care este un constituent esențial al osului și cartilajului articular, contribuie la [...]

Descriere: Proflexon, 30 plicuri, Zdrovit

Glucozamină este un constituent natural al matricei cartilaginoase și al lichidului sinovial din articulații. Asemenea condroitinei, care este un constituent esențial al osului și cartilajului articular, contribuie la menținerea unui cartilaj articular normal.

Acidul hialuronic este un component natural al organismului, fiind prezent în cantități mari în lichidul sinovial, căruia îi conferă elasticitate și vâscozitate în parametri normali. Hialuronatul de sodiu îmbunătățește funcționarea articulației, prin susținerea mobilității și favorizarea lubrifierii articulației.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor. Măceșele sunt bogate în vitamina C, dar și în luteină, zeaxantină și licopen, cu rol în combaterea stresului oxidativ la nivel celular.

Ingrediente active/plic:

Sulfat de glucozamină 750 mg Sulfat sodic de condroitină 100 mg Vitamina C 40 mg Pulbere de maceșe 25 mg Hialuronat de sodiu 20 mg

Mod de utilizare:

1-2 plicuri pe zi, dizolvate într-un pahar cu apă.

Prezentare:

30 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review