Plasturi termo No-Dol, 5 bucati, EsiSpa

  • -10%
Plasturi termo No-Dol, 5 bucati, EsiSpa -  - ESI SPA
ESI SPA
P459799216

Plasturii termo sunt decomandati în special, pentru protecția zonelor corpului afectate de dureri musculare și articulare sau de contracturi diverse, cum ar fi durerile reumatice, contuziile sportive, torticolis, durerile de spate.

[...]

Descriere: Plasturi termo No-Dol, 5 bucati, EsiSpa

Acest produs este recomandat, în special, pentru protecția zonelor corpului afectate de dureri musculare și articulare sau de contracturi diverse, cum ar fi durerile reumatice, contuziile sportive, torticolis, durerile de spate.

Ingrediente:
Arnică, Gheara Diavolului, Sulf și Lavandă, dar și substanțe cu rol hidratant, emolient și antioxidant ce permit îndepărtarea cu mai mare ușurință și astfel se evită iritațiile neplăcute.

Tehnologia specială de realizare garantează acțiunea ingredientelor naturale timp de 24 de ore. În plus, plasturii nu conțin coloranți și conservanți sau substanțe grase.

Efecte:
Arnica are acțiune de calmare a durerilor musculare, camforul asigură nutriția și lubrifierea articulațiilor, gheara diavolului are acțiune antiinflamatoare, sulful calmează durerea și are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, iar lavanda calmează durerile musculare și articulare.

Utilizarea No Dol plasturi timp de 5 zile a determinat reducerea intensității durerii cu 57%.

Prezentare:
5 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review