Piascledine 300mg, 15 capsule, Lab.Pharmascience

Piascledine 300mg, 15 capsule, Lab.Pharmascience - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - CSC PHARMACEUTICALS HANDELS GMBH
S02047
Indicatii: Este folosit in reumatologie (tratament adjuvant al durerilor artrozice) si in stomatologie (tratament adjuvant al paradontopatiilor). Contraindicatii: Nu se recomanda administrarea in timpul sărcinii si alăptării.
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Piascledine 300mg, 15 capsule, Lab.Pharmascience

Indicatii:

Este folosit in reumatologie (tratament adjuvant al durerilor artrozice) si in stomatologie (tratament adjuvant al paradontopatiilor).

Contraindicatii:

Nu se recomanda administrarea in timpul sărcinii si alăptării.

Compozitie:

Conține extract uscat insaponificabil din ulei de avocado 100 mg si extract uscat insaponificabil din ulei de soia 200 mg.

Mod de administrare:

Se administreaza oral o capsulă Piascledine pe zi in timpul mesei.

Capsula se inghite cu multa apă.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.