No-Dol Poket drink, 16 plicuri, EsiSpa

No-Dol Poket drink, 16 plicuri, EsiSpa - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ESI SPA
ESI SPA
P548489945

Supliment alimentar cu mangan, glucozamina, condroitina, MSM, extracte vegetale de aloe vera si gheara-diavolului.

Se incarca ofertele...

Descriere No-Dol Poket drink, 16 plicuri, EsiSpa

Ingrediente No-Dol Poket drink, 16 plicuri, EsiSpa:

Apa purificata, glicerol, D-clorhidrat de glucozamina (peste, crustacee), suc concentrat din fructe de afin (vaccium myrtillus), sulfat sodic de condroitina, msm, exract uscat (maltodextrina) din radacina de gheara diavolului cu 3-4% iridoide, acid citric monohidrat, aroma naturala de mar rosu, gluconat de mangan, guma gutat, extract 200:1 (maltodextrina) din gel din frunze fara cuticule de aloe, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

Ingrediente active per plic No-Dol Poket drink, 16 plicuri, EsiSpa:

D-Glucozamina - 500 mg, Suc concentrat de afin - 320 mg, sulfat de condroitina - 200 mg, MSM - 200 mg, extract de gheara diavolului - 200 mg, extract de aloe vera - 30 mg, mangan - 10 mg, aport total de iridoide - 7 mg.

Mod de utilizare No-Dol Poket drink, 16 plicuri, EsiSpa:

Pentru a maximiza efectele benefice ale produsului, se recomanda sa luati un pliculet (20 ml) pe zi, ca atare sau diluat in putina apa.

Prezentare No-Dol Poket drink, 16 plicuri, EsiSpa:

16 pliculeteData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.