MSM Metilsulfonilmetan 600mg, 50 capsule, Farmaclass

MSM Metilsulfonilmetan 600mg, 50 capsule, Farmaclass -  - FARMACLASS
FarmaClass
I5884
Proprietăți: MSM (metilsulfonilmetan) este o sursă naturală de sulf biologic activ, care există în mod normal în fiecare celulă din corpul omenesc, cu rol atât în biosinteza aminoacizilor [...]

Descriere: MSM Metilsulfonilmetan 600mg, 50 capsule, Farmaclass

Proprietăți:
MSM (metilsulfonilmetan) este o sursă naturală de sulf biologic activ, care există în mod normal în fiecare celulă din corpul omenesc, cu rol atât în biosinteza aminoacizilor sulfurai, metionină și cisteină, cât i în biosinteza colagenului, fiind un element constitutiv al pielii, părului i unghiilor.
Are roluri importante în organism: menine sănătatea articulaiilor și a sistemului osos (care sunt asociate cu osteoartrită, durerea musculară, oboseala i durerea de spate); contribuie la meninerea nivelurilor normale de colesterol și glucoza din sânge; ajută la păstrarea permeabilităii normale a membranelor celulare, ceea ce facilitează pătrunderea sub stânelor nutritive în celule și eliminarea substanelor toxice din acestea, ducând, în final, la detoxifcarea și energizarea organismului.
Recomandări:
Stări caracterizate prin disfuncții ale sistemului osteoarticular; crampe musculare; oboseala fizică i psihică; tulburări ale tranzitului ințești nal; stres; tulburări ale circulației sangvine.
Compoziție:
Metilsulfonilmetan 600mg / 1 capsula.
Mod de administrare:
1 cps x 3/zi, după mese, luate cu un pahar cu apă.
Se recomandă administrarea produsului timp de minim 3 luni, după care se poate face pauză de 1 lună i se reia administrarea.
Prezentare:
50 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review