Movial Plus, 28 capsule

P459789620
Movial Plus, 28 capsule - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - CORE INVEST HEALTH SRL
Proprietăți: Movial Plus este un supliment alimentar natural ce conține un complex inovator Fluidart (formulat cu acid hialuronic cu greutate moleculară mare și colagen de tip II hidrolizat, [...]

Movial Plus, 28 capsule

Proprietăți:
Movial Plus este un supliment alimentar natural ce conține un complex inovator Fluidart (formulat cu acid hialuronic cu greutate moleculară mare și colagen de tip II hidrolizat, extract de rodie și vitamina C), dezvoltat pentru a reduce senzația de durere, a ameliora inflamația și a menține mobilitatea normală a articulațiilor.
Acțiune:
- stimulează funcția fiziologică a sinoviocitelor (celule din cartilajul articular) responsabile pentru producerea lichidului sinovial crescând astfel producția de lichid sinovial; contribuie la neutralizarea stresului oxidativ;
- contribuie la reducerea degradării fiziologice a cartilajelor articulare;
- reduce riscul proceselor inflamatorii și contribuie la menținerea unei mobilitați normale.
Ingrediente/capsulă:
Fluidart 357 mg: colagen hidrolizat tip II – 180 mg; extract de rodie (Punică granatum L) – 90 mg; vitamina C – 80 mg; acid hialuronic – 7mg, capsulă (gelatină, coloranți; dioxid de titan și oxizi de fier), celuloza microcristalină (agent de încărcare), stearat de magneziu (anti-aglomerant).
Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi.
Rezultatele pot fi vizibile chiar în 21 de zile, deși puteți observa rezultate într-un timp mai scurt este important să continuați administrarea produsului timp de 2-3 luni.
Prezentare:
28 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review