Mobilat gel, 50g, Stada

Mobilat gel, 50g, Stada - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - STADA M&D SRL
P00977
Este indicat pentru tratamentul traumatismelor inchise cum sunt luxatiile ,contuziile,entorse,tumefactii,precum si durerii la miscare. Mobilat gel trebuie utilizat numai dupa evaluarea atenta a riscului potential / beneficiu terapeutic
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere Mobilat gel, 50g, Stada

Este indicat pentru tratamentul traumatismelor inchise cum sunt luxatiile ,contuziile,entorse,tumefactii,precum si durerii la miscare.

Mobilat gel trebuie utilizat numai dupa evaluarea atenta a riscului potential / beneficiu terapeutic in cazul in care este aplicat pe suprafata mare si timp indelungat la pacientii cu insuficienta renala. 

Doze si mod de administrare:

In general tratamentul este individualizat.

Pe suprafata afectata se aplica 5-15 cm gel o data sau de mai multe ori / zi si se maseaza usor. Mobilat se va aplica numai pe tegumente integre.

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.