Secom Good Routine Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid, 90 capsule

Secom Good Routine Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid, 90 capsule -  - SECOM
Secom
P479852445

Suport la nivelul articulatiilor si oaselor.Confortul, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.Echilibrarea raspunsului inflamator.Mentinerea sanatatii pielii.

[...]

Descriere: Secom Good Routine Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid, 90 capsule

Glucozamina:

Sustine functiile articulare prin furnizarea organismului a cantitatii de glucozamine necesare pentru sinteza proteoglicanilor (componentele naturale ale articulatiei), care atrag si retin cantitatile necesare de apa in tesuturi, oferind suport pentru rezistenta acestora de asemenea, glucozamina poate contribui la reducerea descompunerii glicozaminoglicanului si a colagenului de tip II prin echilibrarea concentratiei plasmatice de compusi inflamatorii [prostaglandine E2, factorului nuclear kappa B (NFkB) si prin scaderea expresiei enzimelor catabolice cum ar fi metaloproteinazele (MP).

Condroitina:

Se regaseste in mod obisnuit in structura condrocitelor (componente naturale ale cartilajului articular), sustinand tesutul conjunctiv si elasticitatea articulatiei prin sinteza de acid hialuronic care favorizeaza lubrifierea si scade impactul socurilor din timpul activitatilor fizice

Echilibreaza raspunsul inflamator de la nivelul articulatiilor prin suport in scaderea concentratiilor unor componente proinflamatorii (IL1, citokine, chemokine si factorul de crestere).

Vitamina C:

Contribuie la formarea normala a colagenului.

Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, respectiv la echilibrarea concentratiilor de compusi cu actiune oxidativa si mentine un raspuns inflamator echilibrat.

Acid hialuronic:

Sustine vascozitatea normala a lichidului sinovial, respectiv sustinand mobilitatea articulatiilor

Mentine echilibrarea raspunsului inflamator de la nivelul articulatiei, de asemenea, sustine concentratiile compusilor antiinflamatorii in condrocite.

Mod de administrare:
3 comprimate/zi, in timpul mesei, cu 200 ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Prezentare:
90 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review