Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy

Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - NIVA MEDICAL OY
P548489737

Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy, pentru ameliorarea instantanee a durerii. Amelioreaza eficient iritarea de la muscaturilr de tantari.

Se incarca ofertele...

Descriere Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy

Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy este special formulat pentru a oferi ameliorare in cazul leziunilor țesuturilor moi, leziunilor provocate de stres, tensiune musculară și rigiditate. Aloe Vera are un efect calmant și menține pielea netedă și umedă pe tot parcursul tratamentului.

Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy care amelioreaza durerea, asigura o reducere moderată a temperaturii pielii (5-6 C) pentru o acțiune îndelungată de 2-4 ore. 

Indicatii Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy:

Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy poate fi utilizat in afectiuni musculare și leziuni precum: entorse și rupturi, mușchi tensionati, dureri cronice de gât, umăr și spate, crampe și spasme, vânătăi și lumbago.

Articulații: dureri legate de artrită, artroze, bursite.

Tendoane și ligamente: tendinite.

Administrare Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy:

Aplicati un strat subțire de gel rece Polar Frost în zona dureroasă si masati usor. Repetați la fiecare trei ore timp de 3-5 zile, după cum este necesar. Polar Frost se absoarbe rapid și are efect imediat.

Ingrediente inactive Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy:

apa, alcool, eucalipt, frunze Ulei, Carbomer, extract de aloe vera, propilen glicol, trietanolamina, Silica.

Prezentare Gel Cu Pompa Polar Frost Cold, 500ml, Niva Medical Oy:

500ml.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.