Fleximobil Colagen Boost, 10 plicuri, Fiterman

Fleximobil Colagen Boost, 10 plicuri, Fiterman - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
P548489541

Supliment alimentar ce sustine regenerarea naturala a cartilajelor articulare, mentinand sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor.

2+1
Cadou Fleximobil Colagen Boost
info campanie
La achizitia a două cutii de FLEXIMOBIL® COLAGEN BOOST x 10 plicuri, primesti incă o cutie de FLEXIMOBIL® COLAGEN BOOST x 10 plicuri.
Se incarca ofertele...

Descriere Fleximobil Colagen Boost, 10 plicuri, Fiterman

Proprietati Fleximobil Colagen Boost, 10 plicuri, Fiterman:

  1. supliment alimentar ce sustine regenerarea naturala a cartilajelor articulare, mentinand sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor;.
  2. contine asocierea unica de minerale, extract de gheara diavolului, vitamina C si doua tipuri de colagen intr-o cantitate atent aleasa pentru o zi intreaga astfel incât sa confere un efect rapid, prompt si eficace;
  3. este recomandat pentru sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor.    

Mod de administrare Fleximobil Colagen Boost, 10 plicuri, Fiterman:

Se recomanda administrarea unui plic pe zi. Continutul unui plic se dizolva in 150-200 ml de apa.    

Ingrediente Fleximobil Colagen Boost, 10 plicuri, Fiterman:

Colagen hidrolizat de tip I, acid ascorbic, betacaroten, aroma de ananas, gluconat de zinc, dioxid de siliciu coloidal, acid citric, sucraloza, extract de Harpagophytum procumbens standardizat, colagen nativ de tip II, sulfat de mangan.        

Prezentare Fleximobil Colagen Boost, 10 plicuri, Fiterman:

10 plicuri.Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.