Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach

Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach -  - URIACH
Uriach
P548489950

Au fost conceputi pentru a permite o buna aderenta timp de pana la 24 de ore pe toate zonele corpului, inclusiv pe proeminente osoase.

[...]

Descriere: Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach

Proprietati Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach:

  • au fost conceputi pentru a permite o bună aderență timp de până la 24 de ore pe toate zonele corpului, inclusiv pe proeminențe osoase;
  • aderența sa constantă asigură confort maxim în timpul activității zilnice.     

Mod de utilizare Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach:

Asigurați-vă că pielea este curată, uscată și fără nicio cremă. Îndepărtați folia de protecție de pe spatele produsului și aplicați plasturele adeziv pe zona care urmează să fie tratată, astfel încât să adere în mod corespunzător pe piele. Plasturele poate fi tăiat la dimensiunea dorită pentru a se potrivi zonelor mai mici. Lăsați produsul să acționeze timp de 8 până la 24 de ore, în funcție de nevoi, apoi înlocuiți-l cu unul nou, dacă este necesar, până la maximum 30 zile consecutive. După utilizare, inchideți din nou punga cu fermoarul.     

Ingrediente Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach:

Stratul exterior - Benzi de cupru si Zinc.

Stratul interior - Arnica si Harpagofito.

Precautii Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach:

Numai pentru uz extern, nu aplicați pe ochi și mucoase. Utilizați numai pe pielea sănătoasă. A nu se lasa la indemana copiilor.

Înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile.

Dacă dezvoltați iritație evidentă sau hipersensibilitate la produs, întrerupeți tratamentul. Consultați-vă medicul în caz de sarcină sau alăptare. Pentru adulți și copii peste 12 ani. Produsul este de unică folosință, deoarece o a doua utilizare i-ar reduce proprietățile adezive și nu i-ar garanta eficacitatea. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Păstrați plasturii rămași în pungă până la utilizare.

Prezentare Fisiocrem Active Patch Plasturi 4 bucati, Uriach:

4 bucati.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review