Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A

P548487632
Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ALFASIGMA S.P.A.

Diclofenac.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A

Indicatii Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A:

Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A conține ca substanță activă diclofenac şi face parte din grupa de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene.

Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A se aplică local la nivelul zonei cu probleme și este utilizat pentru a ameliorara durerea și inflamația locală în cazul afecțiunilor traumatice sau reumatice ale încheieturilor, muşchilor, tendoanelor şi ligamentelor. 

Contraindicatii Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A:

Nu utilizaţi Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A:

- dacă sunteţi alergic la diclofenac sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.  

Precautii Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A:

Înainte să utilizaţi Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Ca şi în cazul altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene nu se va folosi Dicloreum 30 mg/g spumă cutanată în timpul sarcinii şi alăptării.

Similar altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, utilizarea de diclofenacului poate afecta fertilitatea femeilor și nu este recomandat femeilor care încearcă să rămână gravide.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Dicloreum nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Mod de administrare Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumeavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată constă în aplicarea Dicloreum pe zona cu probleme o dată până la de trei ori pe zi. La fiecare aplicare,în funcție de mărimea zonei tratate, se pulverizează în palmă o masă circulară de spumă cu diametrul de 3 până la 5 cm (echivalentul a aproximativ 0,75-1,5 grame), şi se freacă

uşor până la absorbţia completă.

Dicloreum se aplică pe polul negativ în cazul unui tratament de tip ionoforeză.

Dicloreum se poate folosi şi în combinaţie cu terapia cu ultrasunete.

A nu se folosi mai mult de 14 zile.

Dacă după 7 zile de tratament nu se observă ameliorarea simptomelor sau acestea se agravează, trebuie să vă prezentaţi la medic, care va reevalua tratamentul.

Vârstnici:

Persoanele în vârstă trebuie să evite utilizarea Dicloreum în combinaţie cu medicaţia antiinflamatoare pe cale orală sau injectabilă.

Utilizarea la copii:

Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A este contraindicat la copiii cu vârsta mai mică de 14 ani. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A:

- Substanţa activă este diclofenac. Un gram de spumă cutanată conține 30 mg de diclofenac.

- Celelalte componente sunt: hidroxid de sodiu, macrogol- 6 glicerol caprilocaprinat, fosfolipon 80H, polisorbat 80, alcool benzilic, sorbat de potasiu, fosfat disodic dodecahidrat, acetat de α-tocoferol, aromă de mentă/eucalipt, apă purificată, amestec propulsor (izobutan, n-butan, propan). 

Prezentare Dicloreum 30mg/g spuma cutanata, 1 flacon, Alfasigma S.P.A:

50 g.Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review