Diclofenac Gel 1% 50g, Tis

  • -7%
Diclofenac Gel 1% 50g, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
P548491617

Diclofenac sodic.

[...]

Descriere: Diclofenac Gel 1% 50g, Tis

Indicatii Diclofenac Gel 1% 50g, Tis:

Diclofenac Gel 1% 50g, Tis conţine ca substanţă activă diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.

Este utilizat în tratamentul local simptomatic la adulţi pentru reducerea durerii şi inflamaţiei:

  • musculare sau osteoarticulare de origine reumatică;
  • în cazul edemelor postoperatorii şi posttraumatice (de exemplu entorse);
  • musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (traumatisme uşoare ale tendoanelor, muşchilor, ligamentelor etc.). 

Contraindicatii Diclofenac Gel 1% 50g, Tis:

Nu utilizaţi Diclofenac Gel 1% 50g, Tis:

  • dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la diclofenac sodic, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precauţii Diclofenac Gel 1% 50g, Tis:

Înainte să utilizaţi Diclofenac Gel 1% 50g, Tis, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

În primele 5 luni de sarcină puteţi să utilizaţi Diclofenac Gel 1% 50g, Tis numai la recomandarea medicului, dacă este absolut necesar. Începând din luna a 6-a, nu trebuie să utilizaţi Diclofenac Gel 1% 50g, Tis.

Deoarece este posibil ca diclofenacul sub formă de gel să se absoarbă în sânge și să ajungă în laptele matern, la femeile care alăptează, trebuie luată decizia fie de a întrerupe alăptarea, fie de a întrerupe/de a se abţine de la tratamentul cu Diclofenac Tis, având în vedere beneficiul alăptării pentru copil şi beneficiul tratamentului pentru femeie. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Diclofenac Gel 1% 50g, Tis nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare Diclofenac Gel 1% 50g, Tis:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Diclofenac Gel 1% 50g, Tis este destinat administrării pe piele.

Adulţi:

Diclofenac Gel 1% 50g, Tis se administrează de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrată la fiecare aplicare variază în funcţie de suprafaţa zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzător la aproximativ 5 - 10 cm gel). 

Utilizarea la copii şi adolescenţi:

Diclofenac Gel 1% 50g, Tis nu este recomandat pentru utilizare la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 14 ani, datorită lipsei datelor privind siguranţa şi eficacitatea administrării la acest grup de vârstă.

La adolescenți cu vârsta de 14 ani şi peste, în cazul în care simptomele se agravează, pacientul/părinţii adolescentului este/sunt sfătuiţi să consulte medicul. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Diclofenac Gel 1% 50g, Tis:

  • Substanţa activă este diclofenacul sodic. Un gram gel conţine diclofenac sodic 10 mg.
  • Celelalte componente sunt: etanol 96%, propilenglicol(E 1520), extract lichid de ardei iute (Capsicum annum), Carbomer 980 NF, p-Hidroxibenzoat de metil, Hidroxid de sodiu sol 10%, apă purificată. 

Prezentare Diclofenac Gel 1% 50g, Tis:

50 g.



Data ultimei actualizari: 2024-03-27 09:11:23
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review