Collagen Strawberry 150g, Zenyth

  • -10%
Collagen Strawberry 150g, Zenyth -  - ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL
P548489902

Collagen Strawberry 150g, Zenyth este un supliment alimentar pe baza de colagen Verisol, sub forma de pulber, fiind un amestec de peptide bioactive, obtinute printr-un proces patentat de hidroliza a colagenului de tip I si III. 

Descriere Collagen Strawberry 150g, Zenyth

Colagenul este proteina constituenta a tesutului conjunctiv (piele, oase, ligamente), ce intra in componenta muschilor, cartilajelor articulare, discurilor intervertebrale, oaselor, tendoanelor, organelor interne, pielii, parului sau unghiilor.

Administrat intern, colagenul reprezinta o sursa concentrata de aminoacizi (glicina, prolina, lizina). Sub forma de suplimente, colagenul poate fi folosit pentru protejarea pielii, parului, unghiilor, articulatiilor, pentru refacerea dupa exercitii fizice intense.

Ingrediente: Peptide din colagen bovin/porcin hidrolizat, de tip I si III (Verisol), aroma naturala de capsuni – Fragaria ananassa, pe suport de 70,5% maltodextrina si 16% dextrina, indulcitor natural: extract din frunze de Stevia rebaudiana, standardizat in 95% rebaudozid.

Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare Collagen Strawberry 150g, Zenyth:

1 – 2 lingurite dozatoare (3 – 6g produs), in orice moment al zilei.

Collagen Strawberry 150g, Zenyth se prezinta sub forma de pulbere si poate fi consumat in amestec cu apa sau alte lichide (cafea, ceai, suc natural, iaurt, smoothie-uri sau shake-uri). Se preteaza a fi adaugat in retete de antreuri sau deserturi. Pentru o mai buna asimilare a colagenului, produsul poate fi consumat seara inainte de culcare.

Precautii Collagen Strawberry 150g, Zenyth:

Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

Persoanele cu afectiuni renale, femeile insarcinate sau care alapteaza vor cere sfatul specialistului inainte de utilizarea acestui produs

Doze mai mari de 30g/zi pot cauza disconfort gastric.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

A se pastra in flaconul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Forma de prezentare Collagen Strawberry 150g, Zenyth:

150g



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review