Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia

Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P438799272

Calciul joaca un rol important in mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, de asemenea in functionarea muschilor, a inimii si a sistemului nervos.

Descriere Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia

Proprietăți Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia:

Calciul joacă un rol important în menținerea sănătății oaselor și a dinților, de asemenea în funcționarea mușchilor, a inimii și a sistemului nervos. Acesta conține calciu legat organic (sub formă de citrat), având avantajul unei absorbții și biodisponibilități mai bune. Nu irita mucoasă gastrică și nu favorizează formarea calculilor renali.

Recomandări Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia:

Menținerea sănătății oaselor și dinților, la copii și adolescenții aflați în perioada de creștere, la cei cu crampe musculare, furnicături

Compoziție Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia:

Calciu (citrat de calciu) 200 mg, Vitamina D3 200UI (5μg)

Mod de administrare Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia:

1 comprimat de 2 ori pe zi

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Prezentare Calciu + D3 citrat, 30 comprimate, Alevia:

30 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2024-03-18 15:26:08
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.