ArtroHelp Repair, 28 plicuri, Zenyth

ArtroHelp Repair, 28 plicuri, Zenyth -  - ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL
P438797565
ArtroHelp Repair Proprietati: - hraneste articulatiile si cartilajele;- sprijina lubrifierea articulatiilor; - reda mobilitatea si confortul articulatiilor; - relaxeaza musculatura; - reduce inflamatia; - imbunatateste raspunsul organismului la stres. Formula revolutionara pentru refacerea articulatiilor! Regenerator [...]

Descriere: ArtroHelp Repair, 28 plicuri, Zenyth

ArtroHelp Repair

Proprietati:

- hraneste articulatiile si cartilajele;
- sprijina lubrifierea articulatiilor;
- reda mobilitatea si confortul articulatiilor;
- relaxeaza musculatura;
- reduce inflamatia;
- imbunatateste raspunsul organismului la stres.
Formula revolutionara pentru refacerea articulatiilor!
Regenerator si protector articular.
Supliment alimentar 100% natural.

Actiune:

Hraneste, repara si regenereaza articulatiile si ligamentele!

Recomandare:

Pentru refacere rapida si reducerea senzatiei de articulatii dureroase, utilizati ArtroHelp Repair in asociere cu capsulele ArtroHelp Calm.

Doza recomandata:

2 plicuri/ zi (10 gr), luate odata sau fractionat. Doza maxima: 4 plicuri/zi (20 gr).
Continut nutritional Per 2 plicuri (10 gr) Per 100 gr produs
Valoare energetica 148 kJ/34,9 kcal 1480 kJ/349 kcal
Glucide totale 0,98 g 9,81 g
Lipide 0,26 g 2,71 g
Proteine 7 g 71,38 g
Magneziu* 374,1 mg 3741 mg
Sodiu 228,4 mg 2285 mg
Vitamina C** 90 mg 900 mg
Colagen 5000 mg 50 g
Glucozamina 1200 mg 12 g
Condroitina 200 mg 2 g
*100% din DZR; **112% din DZR.

Mod de administrare:

Dimineata, inainte de micul dejun, sau seara, la 1-2 ore dupa cina, in 150-200 ml apa calduta. A se utiliza minimum 8-10 saptamani.
ArtroHelp Repair ajuta la formarea normala a colagenului, la mentinerea sanatatii muschilor, articulatiilor si oaselor, la functionarea normala a aparatului locomotor si la recuperarea post-interventie chirurgicala. Produsul este recomandat sportivilor, adultilor cu probleme de articulatii si mobilitate, persoanelor supraponderale, femeilor la menopauza sau persoanelor care depun efort fizic intens.
Formula complexa, cu biodisponibilitate ridicata, cu gust de cacao.

Ingrediente:

50% colagen hidrolizat de tip II (bovin); 12,04% pudre vegetale (seminte de cacao – Teobroma cacao; seminte de chia – Salvia hispanica; alga Haematococcus pluvialis standardizata in astaxantina); 12% glucozamina (clorhidrat); 11% magneziu marin; 9,37% extracte vegetale, standardizate din: tulpini de Cissus quadrangularis, fructe de acerola – Malpighia glabra, radacini de Withania somnifera, radacini de turmeric – Curcuma longa, frunze de Stevia – Stevia rebaudiana, fructe de piper – Piper longum/ Piper nigrum; 3,63% enzime (papaina din fructul de ananas – Ananas comosus); 2% condroitina (sulfat).

Precautii:

Pentru persoane cu afectiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente sau persoane aflate sub tratament medicamentos se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.

Contraindicatii:

Produs nerecomandat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu se recomanda administrarea impreunca cu medicamente orale, deoarece poate potenta sau inhiba activitatea acestora.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Nu contine indulcitori artificiali, coloranti, conservanti, alti aditivi chimici sau organisme modificate genetic.

Prezentare:

28 plicuri x 5 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review