Arnithei gel 50g, Zdrovit

Arnithei gel 50g, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P459799920

Medicament din plante cu utilizare tradițională pentru ameliorarea echimozelor, întinderilor de ligamente și durerilor musculare localizate. Arnithei gel este un medicament tradițional din plante care se utilizează în indicațiile specificate exclusiv pe baza experienței îndelungate în utilizare.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Arnithei gel 50g, Zdrovit

Medicament din plante cu utilizare tradițională pentru ameliorarea echimozelor, întinderilor de ligamente și durerilor musculare localizate. Arnithei gel este un medicament tradițional din plante care se utilizează în indicațiile specificate exclusiv pe baza experienței îndelungate în utilizare

Ingrediente:

Substanţa activă este tinctura de arnică. 100 g gel conțin tinctură din Arnica montana L., flos (flori de arnică) (medicament-extract ratio 1:10) 24 g. Solvent de extracție: etanol 70 % (V/V) - Celelalte componente sunt etanol 96 % (V/V), hidroxistearat de macrogolglicerol (40), carbomer, soluție de amoniac 10 %, trigliceride cu lanț mediu, apă purificată. 

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca nu sunteti sigur.

Doza recomandata este:

  • Daca nu este prescris altfel de catre medic, se aplica un strat subtire de Arnithei gel pe zona afectata, de doua sau trei ori pe zi.
  • Durata utilizarii nu trebuie sa depaseasca 2 saptamani.
  • Daca simptomele persista dupa 3-4 zile de utilizare a medicamentului, trebuie cerut sfatul unui medic sau unui profesionist in domeniul sanatatii.

Utilizarea la copii si adolescenti:
Nu este recomandata utilizarea la copii cu varsta mai mica de 12 ani.

Prezentare:
50g



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review