Arnigel 70mg/g gel, 120g Boiron

Arnigel 70mg/g gel, 120g Boiron - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - BOIRON
Boiron
P479852049

ARNIGEL este un medicament homeopatic utilizat în mod tradițional în tratamentul local al traumatologiei benigne în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți și copii cu vârsta de peste 1 an.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Arnigel 70mg/g gel, 120g Boiron

ARNIGEL este un medicament homeopatic utilizat în mod tradițional în tratamentul local al traumatologiei benigne în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți și copii cu vârsta de peste 1 an.

Cum să utilizaţi ARNIGEL:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doze:
Aplicați cât mai repede posibil un strat fin de ARNIGEL pe zona cutanată corespunzătoare regiunii dureroase masând ușor până la penetrarea completă. Se repetă aplicarea o dată sau de două ori pe zi.

Mod de administrare:

  • Administrare cutanată.
  • Dacă utilizaţi mai mult ARNIGEL decât trebuie: Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
  • Dacă uitaţi să utilizaţi ARNIGEL: Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
  • Dacă încetaţi să utilizaţi ARNIGEL: Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastr sau farmacistului.

Reacţii adverse posibile:

  • Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
  • Există un risc de apariţie a dermatozei pentru persoanele sensibile la Arnica montana. În cazul apariției reacțiilor alergice, se oprește tratamentul.
  • Deoarece produsul conține alcool, aplicaţiile cutanate frecvente pot provoca iritaţii şi uscăciunea pielii.

Prezentare:
120 gData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.