Alevia D3 + K2, 30 capsule

 • -10%
Alevia D3 + K2, 30 capsule - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ALEVIA
Alevia
P548489661

Vitamina D3 este cofactor al vitaminei K2, ceea ce face ca efectul uneia să depindă de prezența celeilalte în reacțiile celulare care gestionează echilibrul calciului în organism.

Se incarca ofertele...

Descriere Alevia D3 + K2, 30 capsule

Asocierea vitaminelor D3 și K2 este benefică la nivelul oaselor și a arterelor.

Vitamina D3 este cofactor al vitaminei K2, ceea ce face ca efectul uneia să depindă de prezența celeilalte în reacțiile celulare care gestionează echilibrul calciului în organism:

 1. vitamina D3 stimulează sinteza osteocalcinului – vitamina K2 activează osteocalcinul, care fixează calciului la nivelul matricei osoase;
 2. vitamina D3 contribuie la creșterea sintezei proteinei Matrix Gla (MGP) – vitamina K2 naturală activează MGP-ul, care inhibă fixarea calciului în artere.
 3. Vitamina K2 (menaquinona), pe lângă rolul de reducere a calcifierilor de pe pereții arteriali, activează mecanismele de legare a calciului la nivelul matricei osoase.

Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 crește riscul de:

 1. legare ineficientă a calciului în țesuturile osoase având ca și rezultat fragilizarea acestora (osteoporoză și fragilitate osoasă)
 2. depunere a calciului circulant din sânge la nivelul arterelor, ducând la artere inelastice și rigide crescând riscul de arteroscleroză și boli cardiovasculare

Vitamina D3, cunoscută și sub denumirea de calciferol, este produsă în organism atunci când razele ultraviolete intră în contact cu pielea. Rolul major al vitaminei D este de a menține nivelurile normale de calciu și fosfor din sânge. Vitamina D ajută organismul să absoarbă calciul, care formează și menține oasele puternice. Are, de asemenea, un rol important în menținerea funcției musculare și în întărirea sistemului imunitar.

Recomandat ca adjuvant în:

Osteoartrită, osteoporoză, osteomalacie, rahitism, artrită reumatoidă, discopatii, fracturi osoase, reglarea contracțiilor musculare, nevralgii

Întărirea sistemului imunitar.

Alevia D3 + K2, 30 capsule contribuie la:

 • coagularea normală a sângelui (Vitamina K2)
 • menţinerea sănătăţii sistemului osos (Vitamina K2, Vitamina D3)
 • absorbţia/utilizarea normală a calciului și fosforului (Vitamina D3)
 • menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge (Vitamina D3)
 • menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular (Vitamina D3)
 • menţinerea sănătăţii dinţilor (Vitamina D3)
 • funcţionarea normală a sistemului imunitar (Vitamina D3)
 • procesul de diviziune celulară (Vitamina D3).

Mod de administrare Alevia D3 + K2, 30 capsule:

1 capsulă pe zi.

Atenţie!!!

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani, persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizarea se face numai la recomandarea specialistului. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.