Walmark Ginko Prim Max, 60 tablete + 30 tablete

Walmark Ginko Prim Max, 60 tablete + 30 tablete -  - WALMARK
WALMARK
W52903
GinkoPrim Max 120 mg Walmark, 60 tablete + 30 tablete Promo Extractul standardizat de Ginkgo biloba garantează cantitatea optimă de substanțe active (glicozide ginkgoflavonice, terpene lactonice), ce au caracteristici biologice [...]

Descriere: Walmark Ginko Prim Max, 60 tablete + 30 tablete

GinkoPrim Max 120 mg Walmark, 60 tablete + 30 tablete Promo

Extractul standardizat de Ginkgo biloba garantează cantitatea optimă de substanțe active (glicozide ginkgoflavonice, terpene lactonice), ce au caracteristici biologice unice. Maxim de efect cu o singură tabletă pe zi

Ginkgo biloba are efect benefic asupra circulației periferice (înlătură senzația de mâini și picioare reci). Ginkgo biloba are efect benefic asupra performanței mentale ajutând la menținerea unei stări generale de bine odată cu trecerea timpului (dificultăți de reamintire, uitarea).

Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos și muscular. Este esențial pentru funcția și performanța mentală, având efect benefic asupra sistemului nervos și muscular.

Zincul a fost adăugat în compoziție pentru efectele sale benefice asupra funcției cognitive.

Administrare:

Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi după masă.

 A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acesta este un supliment alimentar și nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos.

Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. În cazul existenței unor probleme de coagulare, administrarea se va face la indicația medicului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review