GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark

P548490802
GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - WALMARK
WALMARK

Sprijina circulatia periferica.

[...]

Descriere: GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark

Proprietăți GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark:

Sprijină circulația periferică*

*datorită conținutului de Ginkgo biloba

GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark conține o formulă cu extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu și Zinc.

GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark conține o formulă cu extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu și Zinc. Aceste trei ingrediente au beneficii importante pentru corpul nostru.

Ginkgo biloba este o plantă apreciată și folosită pentru calitățile ei încă din antichitate. Administrată ca supliment alimentar, Ginkgo biloba contribuie la o circulație venoasă normală.

Pe lângă faptul că GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark are efecte benefice asupra senzației de mâini și picioare reci datorită extractului standardizat de Ginkgo biloba, acesta are efecte pozitive și asupra memoriei. Ginkgo biloba ajută la menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă și la menținerea unei funcții cognitive bune. Ginkgo biloba din formula GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark favorizează un bun echilibru mental.  

Magneziul din formula GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark este și el benefic pentru sistemul nervos și muscular. Mai mult, acesta contribuie la reducerea stării de oboseală, contribuie la funcționarea normală a funcțiilor psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Zincul este un element important pentru funcționarea optimă a creierului. Acest mineral se găsește în concentrații mari în zona din creier responsabilă pentru memorie și starea de spirit. De asemenea, zincul face parte dintr-o enzimă necesară anabolismului acizilor grași în membrana cerebrală. Este un lucru important, pentru că o bună funcționare a creierului este dată de transportul de nutrienți către creier.  Zincul din formula GinkoPrim contribuie la funcții cognitive normale și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Combinația eficientă a acestor trei elemente din formula GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark contribuie la menținerea unor funcții cognitive normale și are efect benefic asupra circulației periferice (înlăturarea senzației de mâini și picioare reci) cu o singură tabletă pe zi.

Ingrediente GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark:

-magneziu (150mg), ginkgo biloba (120mg), zinc (15mg).

Mod de administrare GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark:

1 tabletă pe zi.

Prezentare GinkoPrim Max 120mg, 30 comprimate, Walmark:

30 tablete.Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review