Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt

Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt -  - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
P548491294

Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt este un produs cu ingrediente naturale care poate ajuta la concentrare si performanta mentala (Salvie).

[...]

Descriere: Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt

Poate ajuta la relaxare si la echilibru emotional, inclusiv in perioadele cu expunere la stres intent (Iarba neagra, Sofran, Coacaz negru).

Extractul de Salvie poate sustine performanta mentala, la mentinerea memoriei de lucru, la concentrare si performanta creierului in cazul problemelor de memorie. Contine antioxidanti naturali care pot proteja de actiunea radicalilor liberi.

Extractul de Iarba neagra contine principii active care au proprietati calmante si relaxante.

Extractul de Sofran poate contribui la echilibrul emotional, sustine relaxarea, ajuta la mentinerea unei dispozitii pozitive.

Extractul de Coacaz negru poate sustine rezistenta la stres, la efort si la conditii nefavorabile de mediu.

Mod de administrare Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt:

Adulti: 2 ml de 2 ori pe zi. Cure de 3-6 luni

Ingrediente Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt:

- agent de umezire: glicerina; extracte glicero-etanolice din: muguri de Coacaz negru 1:20 (Ribes nigrum*MG) -20% si mladite de Iarba neagra 1:20 (Calluna vulgaris**MG) -10%; extracte hidroetanolice din: herba de Salvie 1:1 (Salvia officinalis*) -10% si stigmate de Sofran 1:10 (Crocus sativus) -1%. Concentratie alcoolica 25% v/v. Valoare energetica: 35.90 kJ respectiv 8.58 kcal/ doza zilnica.

*Planta din cultura organica. **Planta recoltata ecologic.

Certificare ECOINSPECT Ro-008

Precautii Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt:

Se recomanda atentie la utilizare in cazul persoanelor care sunt sub tratament cu sedative, deoarece poate potenta efectul acestora sau care sunt sub tratament cu antiadiabetice, deoarece poate sa duca la hipoglicemie. Nu se recomanda utilizarea dupa orele 18:00 datorita efectului tonic al Coacazului negru.

Prezentare Polygemma 28 Neuro Protect 50ml, Plant Extrakt:

50 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-02-14 14:30:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review