Mentat sirop, 100ml, Himalaya

Mentat sirop, 100ml, Himalaya - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - HIMALAYA
Himalaya
P548489617

Mentat sirop, 100ml, Himalaya cu efectul sau benefic asupra sistemului nervos si a functiilor mentale, este o arma importanta pentru a face fata stresului si anxietatii.

Se incarca ofertele...

Descriere Mentat sirop, 100ml, Himalaya

Mentat sirop, 100ml, Himalaya este deosebit de util pentru cei care fac munca mentala, deoarece intareste memoria, creste puterea de concentrare si atentie si imbunatateste capacitatea de a percepe si intelege. Cercetarile clinice au aratat ca MENTAT creste indicele de inteligenta (IQ) cu aproximativ zece puncte.

Actiunea Mentat sirop, 100ml, Himalaya:

 1. Activeaza functiile mentale si accelereaza functiile creierului.
 2. Trateaza enurezisul nocturn.
 3. Imbunatateste controlul asupra vezicii urinare.
 4. Mareste indicele de inteligenta (IQ) cu aproximativ zece puncte.
 5. Imbunatateste capacitatea de a invata si corecteaza anomaliile de vorbire

Indicatii Mentat sirop, 100ml, Himalaya:

 1. Situatii de stres care necesita o mai mare capacitate de invatare, memorie, concentrare, atentie, perceptie si intelegere.
 2. Usorretard mintal.
 3. Enurezis nocturn.
 4. Tulburari de vorbire, adaptare si comportament (copii hiperactivi, agresivi, iritabili sau apatici)
 5. Convulsii.

Ingrediente cheie Mentat sirop, 100ml, Himalaya:

 1. Gratiola cu frunze de cimbru (Brahmi),
 2. Centura indiana (Madhukaparni),
 3. Cires de iarna (Ashvagandha)

Efecte secundare / interactiuni Mentat sirop, 100ml, Himalaya:

Conform clinicii studii, s-a dovedit ca nu are efecte secundare daca este luat in conformitate cu doza prescrisa. Complet non-toxice si sigure. Informatiile de pe aceasta pagina nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medical profesionist. Nu utilizati aceste informatii pentru a va diagnostica sau trata problema fara a va consulta medicul.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.