Memo Clar, 60 capsule, Alevia

  • -10%
Memo Clar, 60 capsule, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P548491220

Formula complexa pentru memorie si focus.

Descriere Memo Clar, 60 capsule, Alevia

Formula fitoterapică complexă, crește performanța mintală și optimizează funcția de procesare a memoriei atât la vârstnici cât și la tineri prin utilizarea de extracte standardizate, aminoacizi și nutrienți necesari celulelor nervoase și activării neurocognitive.

Extract patentat de Bacopa monnieri – Bacopin®, intens studiat, pentru a demonstra beneficiile terapeutice de îmbunătățire a memoriei și retenției, crește atenția și viteza de procesare vizuală. Extractul de Bacopa monnieri este un nootropic bine-cunoscut (suplimentele nootropice ajută la stimularea funcției cognitive generale prin îmbunătățirea circulației oxigenului în creier, precum și o mai bună absorbție a nutrienților vitali).

Ginkgo biloba + fosfatidilserina sunt folosite pentru a crește performanța mintală atât la vârstnici cât și la tineri. Asocierea dintre Ginkgo biloba și fosfatidilserină este cea mai testată clinic și cu cele mai bune rezultate pentru disfuncțiile cognitive. Fosfatidilserina este necesară pentru toate aspectele funcției cognitive, precum și pentru controlul sistemului nervos asupra funcției motorii.

Gotu kola (Centella asiatica) îmbunătățește vigilența, memoria și starea de spirit. De asemenea, îmbunătățește funcția mitocondrială și poate să scadă inflamația creierului.

Ginsengul-siberian (Eleutherococcus senticosus) susține organismul în efort fizic și psihic, conferă reziliență și adaptabilitate. Augmentează performanța mintală prin creșterea activității glandelor suprarenale și a sistemului simpatic adreno-medular.

Fosfatidilcolina este un amplificator de memorie, dovedit a fi deosebit de eficient la adulții în vârstă care prezintă un declin cognitiv ușor.

Acetil-l-carnitina (ALCAR) este una dintre augmentatoarele de memorie intens cercetate. Este utilizată în principal de către adulții în vârstă, deși funcționează pentru oricine se confruntă cu probleme de memorie.

Complexul B și Magneziul susțin sistemul nervos central, ajută la reglarea homocisteinei și protejează organismul de stresul oxidativ.

Această combinație de ingrediente și mecanisme acționează sinergic pentru a face acest produs o alegere superioară, atât pentru persoanele tinere cu activitate intelectuală intensă/ solicitantă, cât și pentru persoanele în vârstă pentru susținerea efortului intelectual și încetinirea declinului cognitiv.

Recomandări Memo Clar, 60 capsule, Alevia:

 Tinerilor care au o activitate intelectuală intensă și care doresc o augmentare a performanței mintale

 Persoanelor cu vârste de 45-65 ani care observă un declin ușor al proceselor de memorare-atenție-focus în contextul unei activități intense intelectuale sau în condiții de stres

 Persoanelor de peste 65 de ani care sunt active și solicitate intelectual pentru menținerea sănătății mintale și a unei bune condiții cognitive.

Poate fi utilizat pe termen lung fără a crea dependență.

Memo Clar, 60 capsule, Alevia este recomandat ca adjuvant în:

  • Dificultăți de concentrare, atenție, memorare, tulburări de memorie
  • Oboseală psihică și fizică, depresie, stres, migrene, anxietate, încordare nervoasă.

Ingrediente/ 2 capsule Memo Clar, 60 capsule, Alevia:

  • Extract 7-10:1 de Gotu kola 150mg standardizat 2% asiaticozide și 8% derivaţi triterpenici
  • Acetil L-Carnitină 150mg
  • Bacopin® extract 8-12:1 de Bacopa monnieri 120mg standardizat 20% bacozide
  • Extract 8:1 de Ginseng-siberian 100mg standardizat 0,4% eleutherozide
  • Fosfatidilcolină 30% din lecitină de soia 100mg
  • Extract 4:1 de Măceș 100mg standardizat 50% Vitamina C 50mg
  • Magneziu (oxid de magneziu și citrat de magneziu) 64mg
  • Fosfatidilserină 20% din lecitină de soia 50mg
  • Extract 50:1 de Ginkgo biloba 40mg standardizat 24% ginkgoflavone și 6% lactone terpenice
  • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 5mg
  • Acid pantotenic/ Vitamina B5 (D-pantotenat de calciu) 5mg
  • Vitamina B12 (cianocobalamină 1%) 250 μg

Efecte Memo Clar, 60 capsule, Alevia:

  • Susține memoria și augmentarea performanței mintale și a puterii de concentrare
  • Amplifică memoria și are efect de tonic cerebral
  • Ajută la încetinirea declinului cognitiv (inclusiv în caz de demență sau Alzheimer)
  • Stimulează funcția cognitivă generală prin îmbunătățirea circulației oxigenului în creier
  • Îmbunătățește echilibrul general al neurotransmițătorilor din creier (NA, A, Dop, Ser)
  • Amplifică atenția și focusul general în perioadele de concentrare sau în activitățile curente
  • Asigură o mai bună absorbție a nutrienților vitali necesari unui proces cognitiv optim.

Administrare Memo Clar, 60 capsule, Alevia::

2 capsule pe zi, înaine de ora 18:00.

Atenţie

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani, persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu probleme de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se utilizează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul, de la un lot la altul



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review