Ginkgo biloba 60 mg, 120 capsule, Alevia

Ginkgo biloba 60 mg, 120 capsule, Alevia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - ALEVIA
Alevia
P459793005
Recomandări:  Ginkgo Biloba are o influență pozitivă crescută asupra circulației sanguine și vaselor de sânge, contribuind la mărirea fluxului de sânge spre creier și extremităț
Se incarca ofertele...

Descriere Ginkgo biloba 60 mg, 120 capsule, Alevia

Recomandări: 
Ginkgo Biloba are o influență pozitivă crescută asupra circulației sanguine și vaselor de sânge, contribuind la mărirea fluxului de sânge spre creier și extremitățile membrelor.
Compoziție:
Extract de Ginkgo biloba, 24% ginkgoflavone, 6% lactone terpenice 60mg.
Efecte și beneficii:
Susține puterea de concentrare și capacitatea de memorare
Susține circulația sangvină cerebrală și periferică , atenuând senzațiile de “țiuit în urechi”, amețeli și de “mâini și picioare reci”
Contribuie la menținerea funcțiilor psihice la persoanele de vârstă a III-a
Participă la neutralizarea efectelor radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbătrânire celulară.
Mod de administrare:
Câte un comprimat de 1-2 ori pe zi, înainte de orele 18:00.
Contraindicații:
Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu probleme de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Prezentare:
120 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.