Ginkgo Biloba 40mg, 50 capsule, Remedia

  • -10%
Ginkgo Biloba 40mg, 50 capsule, Remedia - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - LABORATOARELE REMEDIA
P438799166

Supliment alimentar.

[...]

Descriere: Ginkgo Biloba 40mg, 50 capsule, Remedia

Compoziție/comprimat Ginkgo Biloba 40mg, 50 capsule, Remedia:

Extract din frunze de Ginkgo Biloba, standardizat la 24% ginkgoflavone şi 6% terpene lactonice – 40 mg.

Administrare Ginkgo Biloba 40mg, 50 capsule, Remedia:

Oral, câte o capsulă de 3 ori pe zi, în timpul meselor.

Caracteristici și efecte Ginkgo Biloba 40mg, 50 capsule, Remedia:

Extractul de Ginkgo Biloba, obţinut din frunze, este un amestec de aproximativ 100 de substanţe biologic active cu acţiune sinergică, cele mai importante fiind: flavonoidele şi terpenele (ginkgolide şi bilobalide), care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcţionarea normală a circulaţiei (în special la nivel cerebral şi al extremităţilor) şi la menţinerea capacităţii de concentrare şi de memorare, îndeosebi la persoanele în vârstă, la care declinul cognitiv se manifestă mai pregnant.

Atenționări Ginkgo Biloba 40mg, 50 capsule, Remedia:

Produsul este destinat exclusiv adulţilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisǎ pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Poate interacţiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenţi trombolitici, heparine cu masă moleculară redusă, insuline, inhibitori ai monoaminoxidazei, diuretice tiazidice sau antiinflamatoare nesteroidiene, la administrarea concomitentă.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină.Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review