Dacia Plant Ginkgo Biloba, 60 comprimate, 1+1

Dacia Plant Ginkgo Biloba, 60 comprimate, 1+1 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - DACIA PLANT
Dacia Plant
W54460
Proprietăți: Îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare, eficientizează randamentul intelectual, este recomandat pentru normalizarea circulației cerebrale, crește fluxul sangvin și nivelul de oxigenare al
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Comanda produse de minim 59 LEI si beneficiezi de LIVRARE GRATUITA
Se incarca ofertele...

Descriere Dacia Plant Ginkgo Biloba, 60 comprimate, 1+1

Proprietăți:
Îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare, eficientizează randamentul intelectual, este recomandat pentru normalizarea circulației cerebrale, crește fluxul sangvin și nivelul de oxigenare al creierului.
Acțiuni:
Tonic cerebral, stimulent al circulației cerebrale și periferice, stimulent mental, vasodilatator arteriolar și vasoconstrictor venos, antidepresiv, anxiolitic, reglator psihoemoțional, activează metabolismul energetic la nivel cortical prin sporirea captării glucozei și a oxigenului la nivel neuronal, crește sinteza de ATP (acid adenozintrifosforic, reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular), reglează capacitanța venoasă, crește rezistență și scade permeabilitatea capilară.
Indicații:
Se utilizează că adjuvant în: insuficiența circulatorie cerebrală, tulburări de memorie la orice vârstă, sechele după accidente vasculare cerebrale, traumatisme craniene, arteriopatii obliterante ale membrelor inferioare, fragilitate vasculară, varice, hemoroizi, ischemie corioretiniană, vertij, hipoacuzii cohleovestibulare, randament intelectual scăzut, acufene (zgomote sau vâjâituri în urechi), depresii, anxietate, atacuri de panică și în geriatrie.
Ingrediente:
Plante: ginkgo biloba (100mg), angelica (100mg), busuioc (50mg), mentă (50mg), roiniță (50mg).
Ingrediente inactive: lactoză, celuloza microcristalină, aerosil.
Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi.
Copii între 5 și 15 ani: câte 1/2 de comprimat de 2 ori pe zi.
Precauții:
Se recomandă prudența la asocierea cu tratamente anticoagulante, antiagregante-plachetare și/sau aspirină (poate predispune la hemoragii). În sarcină și alăptare se administrează cu recomandarea medicului.
Contraindicații:
Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la lactoză.
Prezentare:
60 + 60 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.