Censton, 60 capsule, Bio Vitality

  • -10%
Censton, 60 capsule, Bio Vitality - - BIOVITALITY - BIOVITALITY
BIOVITALITY
I4216
Compozitie: Extracte vegetale selectionate din Bacopa monnieri, Convolvulus pluricaulis, Acorus calamus, Tinospora cardifolia, Nardastachyi jatamansi, Asparagus racemosus, Terminalia chebula, Saussurea lappa, Achyranthes aspera, Embelia ribes, Celastrus paniculatus, Flavoured syrup. Administrare:
Se incarca ofertele...

Descriere Censton, 60 capsule, Bio Vitality

Compozitie:

Extracte vegetale selectionate din Bacopa monnieri, Convolvulus pluricaulis, Acorus calamus, Tinospora cardifolia, Nardastachyi jatamansi, Asparagus racemosus, Terminalia chebula, Saussurea lappa, Achyranthes aspera, Embelia ribes, Celastrus paniculatus, Flavoured syrup.

Administrare:

Copii intre 6-15 ani - 1-2 capsule o data sau de 2 ori pe zi, urmat de 2 capsule/zi pe termen lung.

Copii intre 6-15 ani - 2 capsule/zi timp de 2 luni, urmat de 1 capsula/zi timp nedefinit.

Peste 15 ani - 2 capsule de 2 ori pe zi timp de 3 luni, apoi 2 capsule/zi timp nedefinit.

Indicatii:

Enurezie, bruxism, sugerea degetului mare de la mana, lipsa de concentrare si sindrom hiperkinetic, praguri de dezvoltare intarziate si alte deficiente comportamentale ale copiilor, pierderea memoriei.

Demielinizari (scleroza multipla, paraplezii, nevrite), probleme la nervii cranieni 5,7 si 8, neuropatii (periferica, diabetica), incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, nevralgie, paralizie faciala periferica.

Tiuit in urechi, probleme cu auzul sau pierderea acestuia. Caderi nervoase, anxietate, depresii, retardare mintala. Imbunatatirea capacitatii memoriei si a intelectulului, mai ales in perioadele de studiu.

Sciatica, zona zoster, variola. Censton este un produs pentru toate varstele, indiferent de sex, cu efect de la viata intrauterina pana la neplacerile varstei a treia.

Informatii utile:

Censton este sigur si eficient in ameliorarea defectelor comportamentale ale copiilor cum ar fi: pierderea involuntara de urina (enurezie), sugerea degetului mic (bruxism), scrasnirea din dinti, precum si a starilor kinetice alterate (neastampar, moleseala).

Creste rezistenta nespecifica a organismului fata de factorii interni si externi de stres prin intarirea sistemelor imunitar, endocrin si nervos. Inlatura “defectul energetic” caracterizat prin astenie cronica, scaderea capacitatii de efort, oboseala, incapacitate de concentrare. Ajuta in timp la refacerea mielinei cu implicatii favorabile in tulburarile neuromotorii functionale, procesele de recuperare dupa accidentele vasculare cerebrale, degenerari ale scoartei cerebrale.

Previne fenomenele de imbatranire, dand flexibilitate gandirii si netezind “ideile fixe” din perioada de senescenta. Reduce tensiunea nervoasa in stari de excitabilitate motorie sau panica.

Creeaza o stare de bine, de confort fizic si psihic, favorabila initiativei sexuale si performantei in acest domeniu. Protejeaza celulele impotriva agresivitatii radioactive si chimice de sorginte terapeutica.

Tonic nervos, ajuta la prevenirea si tratarea neuropatiei diabetice si alte tipuri de neuropatii. Complet lipsit de toxicitate, fara contraindicatii si incompatibilitati, posibil de folosit si in perioada graviditatii sau a alaptarii.

Prezentare:

60 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.