Antispasmin 40 mg, 20 comprimate, Biofarm

W58043001
Antispasmin 40 mg, 20 comprimate, Biofarm - ANTISPASTICE - BIOFARM
BIOFARM
COMPOZIȚIE: Drotaverina 40 mg INDICAȚII: Antispasmin® este utilizat pentru reducerea durerilor provocate de diverse colici (biliare, renale, vezicale, dureri din timpul ciclului menstrual, spasme uterine), ca antispastic în [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

COMPOZIȚIE:

Drotaverina 40 mg

INDICAȚII:

Antispasmin® este utilizat pentru reducerea durerilor provocate de diverse colici (biliare, renale, vezicale, dureri din timpul ciclului menstrual, spasme uterine), ca antispastic în diverse afecțiuni digestive (ulcer la nivelul stomacului, gastrită, enterită, spasme ale cardiei și pilorului, sindromul colonului iritabil, colită spastică însoțită de constipație, balonare), dureri de cap cu senzație de tensiune intracraniană.

MOD DE ADMINISTRARE:

Copii cu vârsta de peste 6 ani: Doza recomandată este de 80-200 mg clorhidrat de drotaverină pe zi (2-5 comprimate Antispasmin pe zi), fracționat în 2-5 prize.

Adolescenti si adulti: Doza recomandată este de 120-240 mg clorhidrat de drotaverină pe zi (3-6 comprimate Antispasmin pe zi), fracționat în 2-3 prize.

Antispasmin nu este indicat in cazul copiilor sub 6 ani

ARIA TERAPEUTICA: Digestiv & Metabolic, Genito-urinar


W58043001

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: