PIC Dopuri pentru urechi din burete

PIC Dopuri pentru urechi din burete - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-URECHII - ARTSANA
Artsana
P459793315
Dopurile de urechi TRANQUIL izoleaza eficient impotriva zgomotului, umezelii si protejeaza canalul auditiv de factori externi. Confortabile si delicate, se adapteaza formei canalului auditiv extern, protejand urechea in timpul baii,
Se incarca ofertele...

Descriere PIC Dopuri pentru urechi din burete

Dopurile de urechi TRANQUIL izoleaza eficient impotriva zgomotului, umezelii si protejeaza canalul auditiv de factori externi.

Confortabile si delicate, se adapteaza formei canalului auditiv extern, protejand urechea in timpul baii, dusului sau inotului la suprafata, dar si in zone cu zgomot intens.

Ideale pentru persoanele care sufera de insomnia sau pentru studentii care au nevoie de concentratie maxima.

Instructiuni de utilizare

Spalati-va bine pe maini.

Modelati dopurile cu mana, in forma unui mic cilindru.

Introduceti usor cilindrul format in canalul auricular.

Mentineti-l in acea zona pana se dilata izoland astfel canalul.

Flositi cate o bucata pentru fiecare ureche.

Nu rupeti bucatile in parti mai mici sau sa incercati unirea a doua bucati.

Nu folositi pentru scufundari subacvatice.

Nu lasati la indemana copiilor.

Intotdeauna indepratati usor din ureche dopul, dupa utilizare

Consultati doctorul inainte de a utiliza dopurile de urechi daca ati avut probleme medicale (de ex. Infectii ale urechii sau timpan perforat).

Compozitie :

100% burete (spuma) din PVC.

Depozitare si ingrijire :

Dopurile de urechi TRANQUIL din burete sunt reutilizabile daca sunt mentinute in conditii optime (curatate si depozitate conform indicatiilor).

A se depozita intr-un recipient de plastic, la loc uscat si racoros.

In cazul in care observati semne de deteriorare sau murdarire excesiva ce nu poate fi spalata, inlocuiti-le.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.