Conuri Mici pentru Urechi, Copii, Sana

  • -10%
Conuri Mici pentru Urechi, Copii, Sana - AFECTIUNI-ALE-URECHII - HTC LIMITED
HTC LIMITED
P548491139

Caldura produsa prin incalzirea conului penetreaza delicat pana la bariera timpanului, inmoaie ceara si elibereaza porii inchisi stimuland circulatia sanguina.

[...]

Descriere: Conuri Mici pentru Urechi, Copii, Sana

Mod de utilizare Conuri Mici pentru Urechi, Copii, Sana:

  1. Introduceti conul in taietura centrala a discului de protectie circa trei centimetri, aprindeti partea superioara a conului.
  2. Sprijiniti capul pe o suprafata orizontala, intoducand conul in reche si sustinandu-l in pozitie verticala in timpul tratamentului.
  3. Cand flacara a consumat conul pana la 1cm de discul de protectie, intrerupeti tratamentul si stingeti conul intr-un pahar cu apa.

Durata tratamentului este de aproximativ 4-6 minute.

Caldura produsa prin incalzirea conului penetreaza delicat pana la bariera timpanului, inmoaie ceara si elibereaza porii inchisi stimuland circulatia sanguina.

‘Efectul de camin’ cunoscut in fizica sub denumirea de ‘efectul Venturi’, creeaza un gol in interiorul urechii fara dureri si traume, aspirand in exterior impuritatile.Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review