Audispray Junior Solutie, 25 ml, Cooper

Audispray Junior Solutie, 25 ml, Cooper -  - COOPER
Cooper
W46616

AUDISPRAY JUNIOR înmoaie și dizolvă cu grijă cerumenul, facilitând evacuarea naturală a acestuia spre exterior.Utilizat de 1-2 ori pe saptamana, AUDISPRAY JUNIOR previne acumularea de cerumen și impurități în canalul auditiv.

[...]

Descriere: Audispray Junior Solutie, 25 ml, Cooper

AUDISPRAY JUNIOR 25ml : 100% APĂ NATURALĂ DE MARE PURIFICATĂ + GLICEROL .PENTRU O IGIENĂ CARE RESPECTĂ URECHILE COPIILOR  

Indicatii:
AUDISPRAY JUNIOR înmoaie și dizolvă cu grijă cerumenul, facilitând evacuarea naturală a acestuia spre exterior.Utilizat de 1-2 ori pe saptamana, AUDISPRAY JUNIOR previne acumularea de cerumen și impurități în canalul auditiv.

Recomandare:
AUDISPRAY JUNIOR contine glicerol, acesta avand un efect hidratant si de inmuiere, pentru a proteja urechile fragile ale copiilor.

Compozitie:
100% apa de mare naturala + 5% glicerol care curata cu grija cele mai fragile urechi

Mod de administrare:
Copii incepand de la varsta de 3 ani pana la 12 ani:1-2 pulverizari in fiecare ureche de 1-2 ori pe saptamana.

Contraindicatii:
A nu se utiliza la purtătorii de aeratoare transtimpanice (yo,yo), în caz de infecție a urechii, timpan perforat și, în general, la orice copil care are sau a avut antecedente medicale (stări de ameţeală, intervenţii medicale sau chirurgicale..dureri înaintea utilizării produsului, cereţi sfatul farmacistului sau al medicului dumneavoastră. În cazul existenţei unui dop de cerumen deja format, AUDISPRAY JUNIOR poate cauza umflarea dopului şi apariţia unei stări de disconfort. În acest caz, consultaţi medicul.
Se recomandă să utilizaţi AUDISPRAY JUNIOR în decurs de un an de la prima utilizare a flaconului.A nu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj si pe flacon.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review