Tetina Silicon Gat Larg, S 0-3 luni, 2 bucati + cutie, Lotus

  • -10%
Tetina Silicon Gat Larg, S 0-3 luni, 2 bucati + cutie, Lotus - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL - LOTUS PHARMEDICALS
P548489653

Pentru biberoane din platic sau sticla

Tetina de silicon este perfecta pentru comportamentul la supt al bebelusului si nu este afectata dezvoltarea sa.

2 buc/ambalaj

Anticolici

Se incarca ofertele...

Descriere Tetina Silicon Gat Larg, S 0-3 luni, 2 bucati + cutie, Lotus

Sunt marcate in partea de jos pt a se face diferenta : 

S - Ceai; M - Lapte ; L - Piure (Mancare pasata)

Pozitia optima a tetinei in gura bebelusului duce la o  hranire corecta.

Prin forma speciala si cu ajutorul supapei din tetina bebelusul va suge aer mai putin.

INDICATII Tetina Silicon Gat Larg, S 0-3 luni, 2 bucati + cutie, Lotus:

Inainte de utilizare spalati tetina cu un  detergent usor sau o puteti spala in masina de spalat  vase in cosul de sus la max 65 gr C.Din cand in cand  si in special inainte de prima utilizare fierbeti tetina 5  minute sau o sterilizati. Dupa fierbere sau sterilizare  lasati tetina sa se raceasca.Intotdeauna se spala dupa  fiecare utilizare.Trageti de tetina in toate directiile si la  primele semne de deteriorare va rugam sa o inlocuiti.In timpul hranirii asigurati-va ca tetina este pozitionata  corect in gura bebelusului,cu orificiul  in pozitia  ascendenta.Asigurati-va ca orificiul tetinei nu este  blocat.Nu lasati tetina in lumina directa a soarelui sau  in dezinfectant (solutie pt sterilizare) pt mult timp.

ATENTIE!!!

Folositi numai alimente fara zahar sau numai lichide.Utilizati acest produs numai sub  supravegherea unui adult.Folosirea continua si  prelungita a biberonului duce la aparitia cariilor dentare.Niciodata nu folositi tetina ca suzeta.

Verificati intotdeauna temperatura alimentelor  inainte de a hrani bebelusul.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.