Cereale Gris cu Lapte, +4luni, 200g, Humana

Cereale Gris cu Lapte, +4luni, 200g, Humana -  - HUMANA
Humana
P548489441

Copiii sunt cei mai importanti in viata noastra. Gratie celor peste 65 de ani de experienta in cercetare si dezvoltare, sprijinim cresterea si dezvoltarea copiilor dvs. oferindu-le produse de incredere in armonie cu natura.

[...]

Descriere: Cereale Gris cu Lapte, +4luni, 200g, Humana

Ingrediente Cereale Gris cu Lapte, +4luni, 200g, Humana:

  1. Vitaminele A, C, D și zincul - pentru un sistem imunitar sănătos.
  2. Calciul - important pentru oase.
  3. Fierul - contribuie la formarea sângelui.

Fără adaos de: zahăr, arome, coloranți* și conservanți* (*conform legii).

Fără gluten.

Ingrediente eco Cereale Gris cu Lapte, +4luni, 200g, Humana:

Formula de lapte de creștere (44%) (lapte degresat, lactoză, uleiuri vegetale (soia, cocoș, floarea soarelui, palmier, emulgător: lecitina de soia), vitamine (vitamina C, niacina, vitamina E, acid pantotenic, riboflavină, vitamina B6, tiamină, vitamina A, acid folic, biotina, vitamina K, vitamina D, vitamina B12), pirofosfat de fier, gluconat de zinc, gluconat de cupru), gris de porumb (27%), maltodextrină, făină de porumb (9%), lapte degresat, fructo-oligozaharide.

Formula de lapte de creștere în conformitate cu cerințele UE.

Important Cereale Gris cu Lapte, +4luni, 200g, Humana:

Hrăniți copilul întotdeauna cu lingura. Urmăriți în mod exact instrucțiunile de folosire. Produsul trebuie să fie proaspăt preparat înainte de fiecare masă și administrat imediat copilului. Nu refolosiți cantitatea rămasă. Asigurați o bună igienă dentară copilului dumneavoastră încă de la apariția primilor dinți de lapte. Închideți bine ambalajul după deschidere și consumați conținutul în maximum 3 săptămâni. Păstrați într-un loc răcoros și uscat. Ambalat în atmosfera protectoare.

Prezentare Cereale Gris cu Lapte, +4luni, 200g, Humana:

200g.

 



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review